Чайник, який коштував 800рублей, продається С5-відсотковою знижкою при покупці цього чайника покупець віддав касиру 1000рублей Скільки рублів здачі він

Чайник, який коштував 800рублей, продається С5-відсотковою знижкою при покупці цього чайника покупець віддав касиру 1000рублей Скільки рублів здачі він

  • 800 * 0,05 = 40 р
    800-40 = 760 р
    1000-760 = 240 р
  • 800 * 0,05 = 40
    800-40 = 760
    1000-760 = 240р

Понравилась статья? Поделись с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 + = 76