Двоє людей одночасно відправляються з одного і того ж місця по одній і тій же дорозі на прогулянку до узлісся, що знаходиться в 3 км від місця

Двоє людей одночасно відправляються з одного і того ж місця по одній і тій же дорозі на прогулянку до узлісся, що знаходиться в 3 км від місця

  • 3 / 3.9 = 0,77 ч
    0,77 * 2.6 = 2км
    (3,9 + 2.6) = 6.5км / год
    (3-2) /6.5=0,4 км
    2км + 0.4км = 2.4км
    Відповідь зустріч відбудеться в 2.4 км від первісної точки
  • Швидкий до узлісся дійшов за 7 / 4,5 = 1,56 години. За цей час Лінивий пройшов 2,5 * 1,56 = 3,9 км. . Назустріч залишилося йти 7-3,9 = 3,1 км.
    Це відстань вони ОБИДВА проходять 3,1 / (4,5 + 2,5) = 0,44 годину.

    Швидкий за цей час пройде 4,5 * 0,44 = 2 км. від узлісся, а ледачий за вс час пройшов (1,56 + 0,44) * 2,5 = 5 км.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

54 + = 60