За 3 дня 2 хлопчика відремонтували 30 книг, працюючи з однаковою швидкістю Скільки книг відремонтували б ці хлопчики за 3 дні, якщо кожен

За 3 дня 2 хлопчика відремонтували 30 книг, працюючи з однаковою швидкістю Скільки книг відремонтували б ці хлопчики за 3 дні, якщо кожен

  • 2 * 2 = 4 - на 4 книги більше
    30 + 4 = 34 Уінг отремантіруют
  • 1) 30: 2 = 15
    2) 15 + 2 = 17
    3) 17 + 17 = 34 (книги)

Понравилась статья? Поделись с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 30