За 8 хвилин літак, рухаючись з однаковою швидкістю пролетів 96 км Яке відстань він пролетить за 40 хвилин, якщо його швидкість збільшиться на

За 8 хвилин літак, рухаючись з однаковою швидкістю пролетів 96 км Яке відстань він пролетить за 40 хвилин, якщо його швидкість збільшиться на

  • 1) 96: 8 = 12 км / хв швидкість літака
    2) 12 + 2 = 14 км / хв збільшилася швидкість на 2 км / хв
    3) 14 * 40 = 560 км пролетить
  • 96: 8 = 12 км / хв швидкість літака 12 + 2 = 14 км / год буде після збільшення на 2 км / хв 40 * 14 = 560 км пролетить за 40 хвилин

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

87 + = 90